İştirakimiz Çubuk Aksiyon Haber 8 Yaşında

Ankara’nın Çubuk ilçesinde “Çubuk’a dair ne varsa” sloganı ile ilçe geneli haber, reklam, tanıtım ve rehber görevi üstlenen Çubuk Aksiyon Haber Sitesi 8 yaşında. 2008 yılında kurulan site tam 8 yıldır aralıksız okuyucusuna hizmet vermeye devam ediyor. İsminin değişikliğiyle dikkat çeken Çubuk Aksiyon, sürekli yenilenen ve güncellenen ve ilçede haber ihtiyacına cevap verebilen haber site, bundan sonra daha güzel görünüm ve birçok haber alış verişi ile yoluna devam edecek. Haber sitesi okuyucularına sağladığı kullanımı kolay, hızlı okuma, güzel bir görünüm özelliği ile okuyucularına 8 yıldır haber verme hizmetinde bulunuyor. Okuyucularından aldığı bu güçle de yayın politikasını değiştirmeden yolumuza devam ediyor.

Çubuk Aksiyon İnternet Haber sitesi imtiyaz sahibi Müfit Onbaşı açıklamasında: “Okuyucularımıza bazen acı kötü haber verdik üzdük, bazen de mutlu iyi haber vererek yüzünü gülümsettik. Çubuk’un gündemini an an takip ederek, yine ilçenin güncel haberlerini sizlere aktarmaya 5 yıl boyunca devam ettik. Kuruluş tarihimiz 2008 yılından bu yana okuyucularına, haberlerinde tarafsız yayıncılığı ile görselliğimizi paylaştık. www.cubukaksiyon.com şimdiye kadar birçok okuyucusu ile haber, yazı, resim ve video göstererek okuyucumuzun beğenisini kazanmaya çalıştık. Bundan sonra da hedefini şaşmadan, internet haber okuyucularına, kaliteli doğru kaynaklardan haberlerini yine değerli okuyucuların yorumuna sunacağız” dedi.

Her yıl aynı duygu ve düşüncelerde olduğunu belirten Çubuk Aksiyon İnternet Haber Sitesi imtiyaz sahibi Müfit Onbaşı konuşmasını yine tekrarlayarak; “Öncelikle okuyucularımızın bize göstermiş olduğunuz ilgi, yardım ve yorumlarından dolayı çok teşekkür ederiz. Günümüz teknolojisine, değişime ayak uydurmak için siz değerli takipçilerimizin fikir ve görüşlerini değerlendirerek, sitemizi hem güncel tutuyor, hem de sürekli yeniliyoruz. Yine okuyucularımızın ve abonelerimizin görüş ve fikirlerini değerlendirerek ara yüz değişimi gerçekleştiriyoruz. Bizi ziyaret eden bütün takipçilerimize teşekkürü bir borç biliriz. www.cubukaksiyon.com web haber adresimizde sizlere kuruluş tarihimiz 2008 yılından bu yana sizlere haberlerde tarafsız yayıncılığımız ile görselliğimizi paylaştık. Bundan sonra da hedefimizi şaşmadan, sizlere kaliteli, güvenilir ve doğru kaynaklardan haberlerimizi, yine siz değerli okuyucularımızın yorumuna sunacağız. Okuyucularımızın haberlere yazdıkları yorumlardan güç alarak onlara en güzel haberler sunmaya devam ediyoruz. Bizi izleyen, takip eden herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

“Bir gün bizi ziyaret edeceğinizi biliyorduk. Aramıza hoş geldiniz. Artık Bizi Siz Dâhil Herkes Tanıyor”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir